Hopkok 23 juli 2016 kl. 20.00

Köp biljett till Hopkok med Ronny Eriksson & Benneth Fagerlund

image

NÄR: 23 juli kl. 20.00

VAR: Rotundan, Folkparken Värnamo

HUR: inträde 195 kr, biljetter säljs på www.tickster.com samt vid entrén från kl. 19 innan föreställning

Servering.

I sommar kommer Ronny Eriksson äntligen till parkerna med sin föreställning Hopkok! En vass, politisk föreställning, fylld av humor, sång och musik. På piano har han med sin mångårige vapendragare Benneth Fagerlund.

”När det serverades hopkok när jag var liten var det en maträtt som bestod av gamla rester som blandades och piffades upp med nånting nytt. Vår föreställning bygger på samma ide. Gamla godingar som kryddas med nya påfund. En salig röra med andra ord. Beskt. Salt. Syrligt och lite sött. Och aldrig samma. Smaklig måltid!” Ronny Eriksson

Medverkande: Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund

Ronny Eriksson är en komiker och sångare uppväxt i Norrlands skogar. Debattör, komiker, musiker, bluessångare, fritidspedagog och pessimistkonsult är bara några av de titlar han använt sig av. Ronny har genom åren turnerat flitigt och har ett förflutet som musiker och sångare i bandet Euskefeurat. Han har också gjort två egna bluesplattor med svenska texter. Med sina frekventa framträdanden i tv, bl a i Snacka om nyheter, Bondånger, Lid i natt och Ronny Erikssons farmartankar har Ronny fått en egen plats i den svenska folksjälen.

Benneth Fagerlund är född och uppvuxen i Hofors i Gästrikland. Han intresserade sig tidigt för musik och arbetar i dag som musiker, producent, kompositör och kapellmästare. Benneth Fagerlund arbetar med artister som Mats Ronander, Ronny Eriksson, Evabritt Strandberg, Siw Malmkvist, Jan Åström och Medborgarna samt Lill-Babs.

Arrangör: Stiftelsen Folkets Park Värnamo

Producent: Folkets Hus och Parker/Riksteatern

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.