Ankensteins monster РEn sprakande musikal om monster och on̦diga kroppsdelar

image image

 

image

NÄR: tisdag 30 juni kl. 17.30

VAR: teatern Folkparken Värnamo

HUR: inträde 60 kr, biljett köps på Tickster.com eller vid teatern från en timme innan föreställning

http://www.tickster.com/events/teyawrnmmpubnk1

Det var en gång en mycket ensam doktor som bestämde sig för att bygga en kompis.

Ankensteins Monster är en vacker, spännande och rolig mikromusikal för alla som inte är som alla andra. För alla som ibland är ensamma, som ibland har galna idéer och som ibland försöker förverkliga dem. För alla som har ett monster i garderoben, på taket till sitt laboratorium eller någonstans djupt inom sig. Hjälp Doktor Ankenstein och hans monster att välja bort onödiga kroppsdelar, bygga ett monster och lära sig leva med en sladd i magen. Bemästra den elektriska dansen och sist men inte minst, lär dig  världens mest irriterande lek.

– Vi fÃ¥r hoppas att det finns kloka och nyfikna hjärnor i publiken, för Ankenstein och Monstret kan behöva deras tankar, idéer, röster och muskler innan historien är slut.

Möt Anders Lindahl som Doktor Ankenstein och Ayla Kabaca som monster. Anders Lindahl har regisserat föreställningen. Han är skådespelare, programledare och manusförfattare. Anders turnerade senast 2012 med årets vildaste musiktävling, Djurovision Song Contest. Ayla Kabaca har tidigare turnerat med Folkets Hus och Parker. Hon är utbildad musikalartist vid Teater- och Operahögskolan i Göteborg och är känd för många barn och unga som bland annat programledare i Bolibompa, Barnens allsång på Skansen samt ett flitigt samarbete med landets ledde orkestrar.

Musiken är arrangerad och inspelad av Fredrik Arvidsson och Klas Backman. Manus är skrivet av Anders Lindahl och Tomas Strömberg.

Speltid cirka 40 minuter, Ankensteins monster passar alla mellan fyra och hundra år.

Arrangör: Stiftelsen Folkets Park Värnamo i samarbete med Värnamo kommun – Kulturnämnden & Medborgarnämnden

Producent: Folkets Hus och Parker i samarbete med Riksteatern

Foto: Magnus Bergström

image

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.