Barnens Festivaldag 15 juli kl. 13.00-17.00

Fritt inträde!

 

  

Borgmästaren med Lill-Skansenteatern på folkparksturné, föreställning kl. 14.00

För länge sedan, i en stad långt bort, bor djur och människor i skön harmoni med varandra. Men plötsligt en dag bestämmer stadens borgmästare utan förklaring att alla djur och insekter måste flytta därifrån. Nu behöver de all hjälp de kan få med att försöka få borgmästaren att ändra sig. 

I denna enkla och roliga berättelse, med mycket sång och musik får publiken hjälpa de boende i staden att ta reda på varför Borgmästaren vill förbjuda alla djur. Publiken är delaktig i hur det ska gå i berättelsen – och är välkomna att vara med på scen. Invånarna och alla djur behöver få hjälp av publiken. 

Föreställningen vänder sig till en publik från 3 år och uppåt.

Föreställningen är framtagen av Teater Pegasus Produktion exklusivt för Stiftelsen Skansen och den erbjuds nu för första gången på turné i samarbete med Folkets Hus och Parker. Manus och regi: Johan Briggert. 

Musik: Fredrik Arvidsson/Kim Nkoubou 

Medverkande: Staffan Granrot, Kim Nkoubou och Josefin Reinhard. 

Foto: Maria Johansson

Producent: Folkets Hus och Parker

Arrangör: Stiftelsen Folkets Park Värnamo i samarbete med Värnamo kommun och ABF

 

Mamma Pappa Troll, föreställning kl. 16.00

Johan älskar att busa med sin familj: Den fina damen, den läskiga piraten och det busiga trollet! Pruttkuddar, gamla kalsonger och köttbullar som stoppas i näsan är några utav busen som trollas fram ur den magiska skattkistan.

”Mamma pappa troll!” är en fantastiskt rolig och spännande show som tar med publiken på ett musikaliskt äventyr och får alla att gunga med.

 

Om Johan – Entertainern Johan Östberg slog igenom i Tv-programmet Fame Factory 2004 där han blev tittarnas favorit. Därefter har han jobbat för SVT i olika produktioner bl. a. som programledare i Boom Shakalack. När Johan själv inte står i rampljuset jobbar han som producent och står bakom en del kända låtar som bl. a. hiten ”Supersommarhjälte” från Sveriges största barnprogram ”Sommarlov”. Han har ett brinnande intresse för barn och ungdomar och vill inspirera alla att våga tro på sig själv. Han står även bakom de kända karaktärerna Drill och Drull.

Showens längd: ca 35-40 min.

Produktion från Folkparkerna programbolag www.programbolaget.com

Arrangör: Stiftelsen Folkets Park Värnamo i samarbete med Värnamo kommun och ABF

Det här inlägget postades i Barnteater och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.